Just nu lediga platser på ridläger i sommar

Vi har fortfarande platser kvar på våra populära ridläger i sommar! Upplev en oförglömlig sommar tillsammans med våra vänliga islandshästar på Tingetorp. Vare sig du är nybörjare eller en erfaren ryttare, erbjuder våra läger en fantastisk möjlighet att förbättra dina ridkunskaper, träffa nya vänner och njuta av den vackra naturen.

Vår erfarna och engagerade personal ser till att alla deltagare får en trygg och lärorik upplevelse. För att säkerställa personlig uppmärksamhet och hög kvalitet på undervisningen har vi begränsat antal platser.

Kontakta oss för mer information och boka din plats redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till en sommar fylld av äventyr och hästglädje på Tingetorps Islandshästar.

Till vårt kontaktformulär >>

Tel: 0706843288

E-postadress: stalltingetorp@hotmail.com